Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hasmenésem van, és valami...

Hasmenésem van, és valami furcsa jött ki belőlem, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Összesen háromszor voltam ma mosdóban ezzel a problémával, legelőször telített kevésbé folyékony állagban volt hasmenésem, másodszorra alig jött ki belőlem valami. Harmadszorra pedig valami furcsa váladékszerű jött ki belőlem közepes mennyiségben. Úgy nézett ki, mint az orrváladék. Még sohasem volt ilyen a székletem és hát nagyon elcsodálkoztam. Nem fáj semmim sem, ittam egy liter forró teát és most úgy tűnik, hogy jól van a gyomrom. Azért én mégis megkérdezném, hogy vajon forduljak orvoshoz ezzel?

2012. jún. 12. 16:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Én azért kíváncsi lennék a helyedben. Szerintem max mintát kérnek belőle és megmondják mi bajod. Ha használt a tea akkor továbbra is igyál és ha nem múlna el 1-2 napon belül a hasmenés sürgősen doki. Jobbulást! :)
2012. jún. 12. 16:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. jún. 12. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!