Hogyan tudnák hízni (legalább egy kicsit)?
Szia! tudnom kéne, mi az ízlésed, mit szeretsz enni.
Ajánlom a tésztakúrát (milánói, pizza, pörköltek, sütik).nem tudom mennyit szeretnél felszedni, ha olyan 5kg-ot legalább egy hónapon keresztül egy héten 3szor kéne főételnek főtt tésztát enned ebédre (ugy jó gyors)
ha nagyon nem megy, igyál minden étkezés előtt kb fél 3/4 órával 1-2 cl aperitifet (ezt hívják étvágygerjesztőnek)szüleid segíthetnek, melyik esik ilyenkor jobban. Van néhány gyógynövény, ami szintén étvágygerjesztő, gyógnövényboltban tudnak segíteni, meg kúrákat javasolni.
Sportolj rengeteget, de üres gyomorral, én utána mindig éhesebb vagyok.
sok sikert, pusy
Most még csak 16 vagy! nem nagyon kellene hízó sem fogyókúrázni. Nem derült ki milyen magas vagy . Ha 165cm körül vagy, akkor pont jó az 50kg. Főleg ha lány vagy. Sok 20 feletti azon próbálkozik, hogy 50kg legyen.
20 éves korodig még amúgy is lesznek hirtelen fejlődések és ez vonatkozik a súlyodra is. Ha finyás vagy, hát edd csak azt ami jól esik. Ha pizza akkor az! Üdv:Doc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!