Az a lényeg, h fehérjedús ételeket is egyél. Pl hús helyett ehetsz tojást, babot, szójából készült ételeket és kipróbálhatnád az étrendkiegészítőket. Azért egy kis tejterméket sem árt, mondjuk sajtot és joghurtokat, mert szükséged van a csontokat, izommunkát támogató kalciumra is. Na meg egy bőven egyél zöldséget, gyümölcsöt és gabonaféléket.
Nővérem 30 évesen lett vegetáriánus. Én a mai napig sem, mert szeretem a húst.
2012. jún. 10. 09:16
2/6 homo ludensz válasza:
A vegetáriánus táplálkozás elsősorban életszemléleti kérdés.Nem eszed meg semmi élőlény húsát mert az is olyan teremtménye (Istennek,Univerzumnak...) mint te magad. A hússal megesszük az állat halálfélelmét,szenvedését míg megölésre kerül. Szerintem a fehérjeszükségletet más táplálékokból is bőven fedezni tudod.
2012. jún. 10. 09:36
3/6 hvv válasza:
A vegetarianus etkezes nem dieta. Mindig azt a gyumolcsot-zoldseget egyed aminek a szezonja van,ezen kivul figyeljel magadra, mert a szervezeted diktalja, hogy mire van szuksege.
2012. jún. 11. 10:47
4/6 Antispecista válasza:
Hagyd abba a husevest! :-) Ehetsz szojat, szeitant, tempehet es huvelyeseket. Itt van nehany recept: [link]
2012. jún. 11. 13:06
5/6 anonim válasza:
Ja. Egyszerűen ne egyél húst.Én fél éve nemeszem,és egyre jobban vagyok.Tejsavó fehérje port viszont fogyassz,így fittek maradnak az izmaid.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!