Hol lehet olcsón beszerezni paleo liszteket?
Sajnos ezek a lisztek mindenhol majdnem egyformán drágák.
Csinálhatod házilag is, de az olaj tartalma akkor magas marad amivel számolni kell a felhasználáskor.
Amikor paleózni kezdtem megvettem sokfajta lisztet, de végül a kókuszlisztről kiderült hogy nem szeretem, a lenmagliszt fogy, de nem drága, a szezámlisztből nem fogy olyan sok nálam, a mandulaliszt a legpraktikusabb, de ez is kitartott 3 hónapig.
Mogyoró és gesztenye liszt itt nem is kapható. (vidéki nagyváros, nem megyeszékhely)
Tehát a mandulaliszt az egyetlen nálam ami "nagyobb" mennyiségben fogy, itt 1100Ft a 250gr. Viszont én csak hetente 1-2 alkalommal használok magliszteket, de volt hogy egyszer sem. És darált diót, mákot is szívesen használok. (én meg olcsó dió beszerző helyekre lennék kíváncsi)
Húst eszem, halat, belsőséget, tojást, paleo főzelékeket, párolt zöldségeket, tepertőt, szalonnát, néha gyümölcsöt.
Szerintem nézelődj paleós fórumokon, blogokon, hátha valaki tud a lakóhelyeden olcsóbban. Lehet pl. h Budapesten van olcsóbb üzlet csak hát innen nem tudok róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!