Tényleg túlsúlyos avgyok? :| mit tegyek ellene?
Előszőr is bocsi a kategória miatt, de nemtudtam, hogy ezt pontosan hova is lehetne íírni..:D
Másodszor pedig..161 centi vagyok és 58 kiló..eddig se éreztem magam túl jól a bőrőmben, mert mindig is tudtam, hogy van rajtam felesleg...Nemrégen volt védőnői/orvosi vizsgálatunk a suliban és mértek súlyt meg néztek magasságot meg ilyenek..hétfőn kiosztották a lapokat, hogy kinek kell szemüveg vagy ilyesmi..és amikor rám került a sor a védőnő odaadta a lapot és aztmondta , hogy kicsit túlsúlyos vagyok..BMI: 22 és be is karikázta pirossal..azóta akármit megeszek bűntudatom van és nemtudom mit csináljak..normális ez így?
Ha zavar a felesleg, egyél kevesebb kenyeret és tésztafélét, illetve cukrot (és azt tartalmazó ételeket, italokat). Ezek helyett több zöldség, több gyümölcs.
És emellett persze, sportolni sem árt.
És ez mind nemcsak a fogyásért hasznos, hanem a későbbi egészségedért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!