Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tényleg túlsúlyos avgyok? :|...

Tényleg túlsúlyos avgyok? :| mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

Előszőr is bocsi a kategória miatt, de nemtudtam, hogy ezt pontosan hova is lehetne íírni..:D

Másodszor pedig..161 centi vagyok és 58 kiló..eddig se éreztem magam túl jól a bőrőmben, mert mindig is tudtam, hogy van rajtam felesleg...Nemrégen volt védőnői/orvosi vizsgálatunk a suliban és mértek súlyt meg néztek magasságot meg ilyenek..hétfőn kiosztották a lapokat, hogy kinek kell szemüveg vagy ilyesmi..és amikor rám került a sor a védőnő odaadta a lapot és aztmondta , hogy kicsit túlsúlyos vagyok..BMI: 22 és be is karikázta pirossal..azóta akármit megeszek bűntudatom van és nemtudom mit csináljak..normális ez így?

2012. máj. 16. 20:07
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagyok*
2012. máj. 16. 20:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Kimaradt : 16/L Bocsi!
2012. máj. 16. 20:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez normál BMI. Ebbőle egy grammot sem kell fogynod.
2012. máj. 16. 20:14
 4/6 anonim ***** válasza:
"ebből"
2012. máj. 16. 20:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez tényleg normális BMI, lehet van rajtad felesleg, de az nem kóros. Ha fogyni akarsz mozogj többet és étkezzetek otthon egészségesebben, de nem értem nálatok mire föl ez...
2012. máj. 16. 21:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha zavar a felesleg, egyél kevesebb kenyeret és tésztafélét, illetve cukrot (és azt tartalmazó ételeket, italokat). Ezek helyett több zöldség, több gyümölcs.

És emellett persze, sportolni sem árt.

És ez mind nemcsak a fogyásért hasznos, hanem a későbbi egészségedért is.

2012. máj. 16. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!