Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudom hányatni magam?

Hogyan tudom hányatni magam?

Figyelt kérdés
Már próbáltam fogkefével és az ujjammal is de nem sikerül. Csak hányingerem lesz de hányni nem tudok. Értelmes válaszokat kérek! :)
2012. máj. 16. 18:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Majd ha lesz értelmes kérdés, akkor kapsz értelmes választ. Ez egy baromság, amit csinálni akarsz.
2012. máj. 16. 19:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem mindig megy az ujjas vagy fogkefés módszer,de ha ráhatással nem tudsz hányni akkor szerintem ki kellene próbálnod valami nagyon gusztustalan gyomorforgató dolgot(sós meleg tej...úgyis ki jön majd).Amúgy meg,ha nem tudsz hányni úgy ,hogy ledugsz valamit a torkodon ,akkor lehet,hogy a tested tudat alatt ellenzi ezt a dolgot,ami azt jelenti,hogy nem is igazán akarod hányatni magad.
2012. máj. 16. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!