A müzli zabálástól meg lehet hízni?
Tisztázzunk már egy dolgot... Nem attól hízik az ember, hogy mit eszik. Az csak a mértékét adhatja meg.
Gyakorlatilag minden élelemnek van valamilyen kalóriatartalma. Ha ebből többet visz az ember a szervezetébe, mint amennyit elhasznál a nap során, akkor hízik, ha kevesebbet, akkor nem.
Anno, amikor kimentek az emberek a rétre kaszálni, valahogy a fél oldal szalonna fehér kenyérrel és hagymával nem hízlalt. Na, kitaláljuk, hogy miért?
A kérdésre a válasz, hogy természetesen. (Arról meg már más is szólt, hogy ezt általában nem magában eszik, hanem tejjel, joghurttal, stb.)
Amúgy a kalóriatémában nem vagyok profi, lehet, hogy van negatív kalóriatartalmú élelmiszer is, de pl. a ricinus is hasonló lehet. :))))
Sokkal egészségesebb ha nem ezekt a drága mű vackokat eszed meg...Attól még mert rá van írva,hogy fitt vagy vitalis stb.
Vegyél a bio boltban zabkorpát és zabpelhyet.Ha ezeket összekevered és mondjuk rizstejet(ami szintén bio boltokban kapható) vagy natúr joghurtot (olcsóbb mint a rizstej) teszel a tetejére és gyümölcsöket keversz bele,esetleg aszaltgyümiket az 1000* jobb mint a boltokban kapható előre gyártott műzli.Így legalább te is tudod,hogy mit eszel meg és nincs benne semmi féle tartsítószer meg E..mit tudom én,hogy hány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!