Hasmenés, gyomor-bélfájdalom, állandó gyomorrontás, rossz alvás. Mi lehet a bajom?
Ha kicsit nehezebb ételektől, vagy akár még nem krémes süteményektől is rögtön berág a gyomrom, nem emészt, legyengülök, fája fejem, rossz lesz a közérzetem, elalszok (tudom a legrosszabb dolog amit tehetek, de van hogy már képtelen vagyok ébren maradni). 5-6-7 órákat van bennem a kaja anélkül hogy újra megéhesednék, és érzem hogy csak ott ül a gyomromban, és nem mozdul. Iszom rá a citromlevet mert ez el-el indít egy kis emésztést, de van h ez is kevés. Minden reggelem hasmenéssel indul, és gyomor, bélgörcsökkel. Próbáltam diétát, addig nem volt gond, visszatértem lassan a normális kajához, jött vele a gond megint. Most hozzájött még a rosszul alvás is. Állandóan forgolódok, persze minden fordulásra felébredek, melegem van de ha kidugom a tenyerem rögtön fázok, van hogy megébredek 3-4 kor és nem tudok aludni, vagy rosszat álmodok.
Valakinek hasonló tapasztalat? Ötlet?
21/L
Szia! Mindenképp menj el orvoshoz, ott biztos kiderül mi a bajod! Lehet stressztől is. Nem szorongsz valami miatt?
21/L
Köszönöm a válaszokat!
Voltam régebben már allergia vizsgálaton se semmit sem jelzett ki.
Szorongáson én is gondolkoztam, sajnos vannak szorongásos tüneteim, foglalkozom is velük sokat, egyelőre még nem sikerült megoldani őket.
Orvostól meg egyelőre tartok, de én is fontolgatom, mert ez így már nem vicces :S
Rendben, utána nézek.
Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!