Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől dülled ki a hasam?

Mitől dülled ki a hasam?

Figyelt kérdés
Pedig már órák óta nem ettem, és mégis olyan mintha most zabáltam volna... Tény hogy nincs hasizmom, dehát háj is csak vagy fél centi van a hasamon, ami kidülled nekem az nem is háj.. jah és nem is sörhas mert még életemben nem ittam (de olyasmi mint az).. :(((
2012. máj. 3. 21:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

A sörhasnak semmi köze a sörhöz...mindegy:D

Amúgy Ödéma(vízkor), fehérjehiány következtében

2012. máj. 3. 21:32
 2/14 A kérdező kommentje:
ömm, ez most h*lyén fog hangzani, de lehet hogy 'gázok'? :S
 3/14 A kérdező kommentje:
és az ellen mit lehet tenni?
 4/14 A kérdező kommentje:
jah mindegy hát nem tudok sokat erről, akkor nem sörhas :)
 5/14 anonim ***** válasza:
Hát én is valószínűbbnek tartom a puffadást az ödémánál:D Igyál egy kis köményteát vagy erre van az Espumisan stb. Illetve gondolkozz el mit ettél, és mi fújhatott fel, azt pedig kerüld el, ha a felfújódás rendszeressé válik akkor pedig keresd meg az orvosod.
2012. máj. 3. 21:35
 6/14 anonim ***** válasza:
Esetleg a beleid, a gyenge hasizmod nem tudja őket a helyükön tartani. Egy kis edzéssel tuti jobban nézne ki.
2012. máj. 3. 21:37
 7/14 A kérdező kommentje:

2. hát remélem csak annyi :)

3. juj igen erre már én is gondoltam.. de mi a fenét edzzek hasra? felülés vagy mi? mennyi egy nap? kettőt se bírok :/ mást meg nem tudok edzeni, konditerem nincs a városban.

2012. máj. 3. 21:49
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha 2 felülést nem bírsz akkor nagyon gyenge a hasizmod, kezdd úgy h a kezeddel rásegítesz, mondjuk kötelet kötsz egy előtted lévő dologra és felülésnél azt húzva könnyítesz magadon.
2012. máj. 3. 21:51
 9/14 anonim ***** válasza:
Felülésből kezdésnek mondjuk 4x25db (vagy amennyi megy, de szabályosan. és lehetőleg 50-nél több, minimum 10es sorozatokban). Lehet otthon is csinálni minden további nélkül, ha kettőt se tudsz csinálni akkor ajánlott is, az egyik törzsmerevítőd, szükséged lesz még rá.
2012. máj. 3. 21:55
 10/14 A kérdező kommentje:
értem, köszi a tippeket. csak azt nem értem, hogy azért a legtöbb embernek nincs kőkemény hasizma, mégsincs ilyen gondja.. na mindegy.. :(
2012. máj. 4. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!