Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek megfelelő az...

Szerintetek megfelelő az alakom? (kép)

Figyelt kérdés
17 éves vagyok,175 cm, és úgy elkezdtem aggódni az utóbbi időben:S 2011 nyarán 56 kiló körül mozogtam, most meg 58-59-60 vagyok általában, ami zavar:S ez betudható "kamaszkori fejlődésnek" vagy esetleg elkezdtem komolyabban hízni? nagyon rossz :ss

2012. ápr. 16. 18:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hű..utolsón jót nevettem..:) Te most egy nálad 3 évvel idősebb fiút oltottál le..szép..itt tart a világ..:)Szerintem semmi különös nincs a testedben, nekem bejön és én nem látom, hogy kisfiús lenne vagy valami..:)

L/18

2012. ápr. 22. 22:19
 12/17 anonim válasza:
hát elkellene egy kis gyúrás meg egy kis fehérje!!!!!
2012. ápr. 23. 09:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem átlagos, bár kicsit vékonyabb testalkatod van, nem mondanám azt hogy ebből fogyni kéne, az már nem lenne egészséges, így is jóval a magasság/tömeg arány alatt vagy. Ahogy étkezel az szerintem jó, amit leírtál hogy mit ettél, az egy jó válogatás. Sport az viszont mehetne, mozognál is sokat, és nem töprengenél ilyen dolgokon. Aki pedig azt mondja neked hogy nem vagy férfias az valószínűleg magából indul ki, a férfiasság nem attól függ hogy külsőleg ki milyen (lásd a sok kigyúrt önbizalomhiányos gyökeret amelyik azthiszi hogy ha több izom lesz rajta akkor férfivá válik) sokkal inkább a mindennapi életben hozott döntések mondják meg hogy ki mennyire férfi.
2012. ápr. 23. 15:21
 14/17 A kérdező kommentje:
jaj,most hatvan kiló vagyok:SSSSSSSSSSSS nagyon bezabáltam, ráadásul egy fél tábla csokit is megettem. 55 kiló akarok lenni újra:"""
2012. ápr. 24. 17:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Ne idegesíts..ez viszont már nem jó így ha úgy látod fogynod kell...mert azt biztos nem kell. Inkább egyél csak nyugodtan. Vagy legalábbis egyél rendesen és ha mellé mozogsz akkor minden ok. :) De nehogy azt merd gondolni, hogy kövér vagy..vagy ilyesmi.. felejtsd el.
2012. ápr. 24. 18:40
 16/17 A kérdező kommentje:
nem hiszem azt, hogy kövér vagyok, de 55 kilósan úgy érzem jobban érezném magam a bőrömben:D
2012. ápr. 24. 18:47
 17/17 anonim ***** válasza:
De 55 kiló egy lánynak normális kb. És méghozzá nem is a 175 centiseknek.
2012. ápr. 24. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!