Milyen oka lehet annak, ha valaki hirtelen nagyon meghízik?
Figyelt kérdés
Mitől hízhat meg valaki nagyon nagy mértékben, és viszonylag gyorsan, pár év alatt? Kb 50 kilóról 80 fölé, és alma alkatra. Előtte perfekt szépség volt, 25-30 év közötti. Valami betegségre tippelek, de lövésem sincs mi lehet az.2012. ápr. 7. 23:14
1/15 anonim válasza:
Hormonproblémák miatt. Pl. pajzsmirigy alulműködés
2/15 A kérdező kommentje:
És ez csak úgy hirtelen? Ezt nem tudják kezelni? Visszatérhet még a korábbi súlyára?
2012. ápr. 7. 23:19
3/15 anonim válasza:
ha a cigirol leszoknak attol is lehet hizni.
4/15 A kérdező kommentje:
Nem dohányzott soha.
2012. ápr. 7. 23:26
5/15 anonim válasza:
én 3 hét alatt híztam 18 kg-t fogamzásgátló miatt. aztán szétment a pajzsmirigyem, további 6 kg-t híztam tőle. és most nem tudok fogyni sehogy sem :/
6/15 A kérdező kommentje:
Igen, ilyesmi elképzelhető
2012. ápr. 7. 23:53
7/15 anonim válasza:
A pajzsmirigy alulműködés kezelhető. Persze ha kezelik is, a felszedett kilók maguktól nem fognak eltűnni, fogyózni kell mellette.
Fogamzásgátló szintén okozhat súlygyarapodást.
8/15 anonim válasza:
- antigyerek tabi
- pajzsmirigy gyógyszer
- szteroid - anya ettől hízott meg gyorsan, és ő is almára, pedig előtte szép alakja volt (jó, nem modell, de nőiesen karcsú)
9/15 anonim válasza:
Jah hát igen, szteroid. Ha nem külső bevitel miatt, hanem hormonprobléma miatt lesz vkinek magas a glükokortikoid szintje (Cushing kór), akkor is meghízhat.
10/15 A kérdező kommentje:
Köszi.
Én meg valszeg valami antiszteroid tartalmú kaját ehetek, mert egy dekával se leszek több.
2012. ápr. 8. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!