Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Fekete híg széklet, mitől...

Fekete híg széklet, mitől lehet, milyen betegségre utalhat?

Figyelt kérdés

2012. márc. 28. 12:20
 1/10 anonim ***** válasza:
lehet alvadt vér is! Szerintem keresd fel a háziorvosodat feltétlen!
2012. márc. 28. 12:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Szurokszéklet csak vértől van. Menj orvoshoz, mielőtt nagyobb baj lesz.
2012. márc. 28. 13:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Mit ettel az elozo napokban? Ez hanyszor fordult elo? TEhat nem azonnal egy betegsegre kell gondolni, megkell vizsgalni ezeket, de ha ugy erzed, nem az etkezes miatt van, es mar tobbszor elo fordult, akkor viszont az orvosi kivizsgalas fogja megadni a valaszt!
2012. márc. 28. 13:32
 4/10 A kérdező kommentje:
VOLTAM az ügyeleten bent tartottak egy éjen át, de haza engedtek, kontrolra kell visszamennem, de most ilyen a színe
2012. márc. 28. 14:34
 5/10 A kérdező kommentje:
Elegge ossze vissza etkezem s nem valami rendszeresen, az elmult napookban rengeteg csokit ettem meg nem tudom ez számít e. Vakbel gyanuval tartottak bent de jobban lettem mar nincs lazam se nem raz a hideg. Ma eddig 5x ment a pocim, de tegnap meg ilyen sargas zoldes volt akkor kb 10szer voltam wc-n mire bejutottam az ugyeletre.
2012. márc. 28. 14:54
 6/10 A kérdező kommentje:
és még annyi, nem tudom számít e, hogy Alli fogyasztó kapszulát szedtem, aztán most dobom ki mert sok rosszat olvastam róla
2012. márc. 28. 15:26
 7/10 anonim ***** válasza:

"VOLTAM az ügyeleten bent tartottak egy éjen át, de haza engedtek, kontrolra kell visszamennem, de most ilyen a színe"

Ezt akkor kérdés kiírásánál is közölhetnéd a néppel. És nem kapnál felesleges válaszokat

2012. márc. 28. 15:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Nah igen ezek a fogyi tablettákról el tudom képzelni,ezt is vagy bármit..Nem egy ember került tőlük kórházba!
2012. márc. 28. 15:27
 9/10 anonim ***** válasza:
'fogyaszto kapszulak"! IGen, most ne fogyassz semmi izgato etelt, italt, gyogyteakat tudsz, mint koromvirag, kamillatea pl. es konnyu eteleket fogyasz, mviel most a beleid megnyugtatasa a fontos! TEhat husleves, jo sok zoldseggel, lencse, ez szinten nyugtatolag hat stb.
2012. márc. 28. 18:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Elképzelhető a fogyi kapszula sok vasat tartalmazott! (vagy cékla féleséget)
2012. márc. 29. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!