Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Étvágytalanság, vajon mitől?

Étvágytalanság, vajon mitől?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 3napban nem igazán van étvágyam az elmúlt időkhöz képest, tehát ezt úgy értem, hogy: reggel 7órakor felkelek megeszek 1melegszendvicset és ezzel elélek este 7-8ig is méghozzá úgy, hogy nem is érzem, hogy éhes lennék vagy valami ilyesmi. Olvasgattam, hogy mitől lehet ez, és az az igazság, hogy eléggé beképzelem a dolgokat. (pl. olvastam, hogy az étvágytalanság akár a daganat egyik tünetei is lehet. na akkor kapcsol az agyam és egyből az van bennem 3napja, hogy tuti valami ilyen fajta betegségem van és bármelyik pillanatban meghalhatok. elég nagy hülyeség, de valahogy nem, bírom kiverni a fejemből ezt a dolgot.)

Nektek volt már ilyen fajta étvágytalanság? illetve ilyen beképzelés?

Esetleg okokat az étvágytalanságra?

Válaszokat előre is köszönöm!!

2012. márc. 26. 00:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

általában a daganatos étvágytalanságok mellett más tünet is mutatkozik.pl.:hányinger.

De volt már olyan példa is hogy nem kívánta az ételt,nem is evett nem is ivott semmit napokon keresztül az illető,és kiderült hogy polip volt a belében.

Mondok mást is vannak olyan betegségek igen melynek alapja,az étel elutasítása

2012. márc. 26. 00:34
 2/2 anonim ***** válasza:

volt étvágytalanságom is és beképzelgésem is, ne aggódj, nem vagy egyedül ;) főleg amióta dr house megy a tvben o.O

ha nem hónapok óta tartó akkor ne aggódj annyit egyél amennyi jólesik, esetleg próbálj meg könnyebb kajákat enni, salikat, gyümiket, olyasmit amit szeretsz mert tápanyagra szükséged van és kerüld a melegszenyát..

2012. márc. 26. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!