Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az új "new generation" Hell...

Az új "new generation" Hell tényleg "ártalmatlan"?

Figyelt kérdés

Néha az energiaitaloktól nagyon dobogott a szivem meg ilyenek, ezért nem is nagyon kisérleteztem velük. Most kijött ez az új hell ami nem tartalmaz koffeint(csak 1mg-ot),taurint, és tényleg nem ad szinte semmit. Most ugy tünik mintha muszáj lenne vmilyen energiaitalt inni, nem, de nagyon szeretem az ízét, és néha-néha meginnék egyet. Már teszteltem, akkor nemvolt tőle semmi bajom.

Vélemények?

2012. márc. 23. 19:44
 1/2 anonim válasza:

Kis sunyisag van benne.

A szoveg ugy szol, h ok nem adtakhozza, de valojabanvan benne, mert mas adalekok tartalmaznak.

Tehat ez olyan, h fozol teat es azt mondod, h hozzaadott cukrot nem tartalmaz.

Te valoban nem raktal bele sima cukrot, szal az allitas igaz.

De mivel teleba.sztad mezzel igy meg is van benne, csak kozvetetten ugymond.

2012. márc. 23. 19:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Én ittam, ugyanúgy dobogott a szívem tőle. Viszont a Bomba, a dobozos, 9 mg koffeint tartalmaz 100 mlenként. És talán nincs benne taurin. Na én azt iszom, picit pörget, de az minimális, inkább az íze a jó. Viszont ha ezt veszed akk nézd meg, mert vmelyik dobozba már 15 mg koffein van 100 millinként, eltérő!
2012. márc. 23. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!