Napi egy liter tejtől lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Mondjuk meghízhatok, mert zsíros, de valami eü-i gondom lehet belőle?2009. jún. 12. 20:18
1/4 anonim válasza:
Semmi bajod nem lehet tőle, ezek a bolti tejek annyira nem zsírosak, hogy elhízz tőlük.
2/4 anonim válasza:
háát azért.. 3,5ös zsírtartalom 1 literre vetítve 35 gramm zsír. Sok! Egyébként a tejjel az a baj, (bár a tejpartizánok ezt nem szeretik elismerni) hogy egy állat tejéből készül. [link]
Itt részletesen elolvashatod, nem akarok idézgetni bleőle mert nálam sokkal okosabb ember írta meg..
3/4 anonim válasza:
én van hogy sokkal töbeetis letolok:) általában előfordul hogy egy ültő helyemben iszok meg egy litert:) de még soha nem volt semmi bajom!
idd csak
4/4 anonim válasza:
Ha nem jönnek elő allergiás vagy érzékenységi panaszok, akkor semmi. Nekem anyukám ivott napi 1 liter tejet még anno, ő is le tudta bontani, mázlisták vagytok. :) (Én max. 2,5 dl tejet tudok lebontani, utána áááááá... :( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!