Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Sztíviáról tapasztalatok,...

Sztíviáról tapasztalatok, vélemények?

Figyelt kérdés
Anyukám cukorbeteg, ezt a port ajánlották neki. Utána néztünk elég drága, így szeretnék véleményeket, megéri-e az árát? Emellett olyan kérdésem lenne, aki használja mennyit tesz italba/ételbe. Azt olvastam jóval édesebb a cukornál és ha sokat teszel belőle keserű lesz.
2012. márc. 20. 09:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Én korábban használtam a tablettás formáját, olyan mint egy édesítő, csak valóban természetes anyagokat tartalmaz.

Vettem növénykét is, azt hiába raktam a teába, nem éreztem, hogy sokat dobott volna rajta :)

Ha van rá anyagi keret, akkor érdemes kipróbálni.

Ami még jó, és szintén cukorbetegek használják az a nyírfacukor vagy Xilit. Jóval alacsonyabb az energia értéke, mint más cukornak. Ugyanakkor az ára ennek sem kevés... Hypermarketekben megtalálható.

[link]

Én használok inkább mesterséges édesítőt, az lényegesen olcsóbb, és igyekszem figyelni a CH bevitelre.

2012. márc. 20. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!