Anorexiássá válhat vki, akinek jelentős a túlsúlya, de egy diétába kezd és átesik a ló túloldalára?
Simán, egy idő után már nem tud leállni, minden kaját bűnnek érez, retteg, h ismét debellává válik.
Nekem csak 10 kiló feleslegem volt, de nem bírtam megállni, és 20 ment le, és most már híznom kéne, de nem megy, mert félek. Van, h még mindig koplalok, ha pedig sokat eszek, akkor kihányom, szal EDNOS :S
A 3. és 4. válaszoló értette meg a kérdés lényegét!
Ezt nem szeretném, de néha van ilyen érzésem, h már nem "normálisan" gondolok erre az egészre...
Figyelj oda, inkább menj orvoshoz, ha úgy érzed, gond van, ő segít.
El se kezd a minden bűnös dolgot, mert abbahagyni, pláne visszamászni rohadt nehéz.
Pedig az elsőnek igaza van.
Sok ember azt hiszi, hogy az az anorexiás, aki kórosan sovány.
Ez nem igaz! Az anorexia egy pszichés betegség. Hiába nem csontsovány még vki, attól lehet anorexiás.
A sport tényleg megoldást jelenthet, de csak ha az étkezésed normális. Ha nem eszel nem fogsz tudni sportolni rendesen, ha meg túl sokat eszel nem fogysz, hiába sportolsz...
Hm... Azért most én is elég jó úton haladok, remélem! -7 kg, eddig, ezzel már összesen -26, 1 1/2 év alatt!!! xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!