Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Okozhat valami gondot ha...

Okozhat valami gondot ha szinte minden nap eszem csokit?

Figyelt kérdés
Más édességet nem igazán eszek,de a csokit nagyon szeretem,azt hiszem csokifüggő vagyok. Nem betegedhetek meg tőle? Mert hallottam,hogy a sok csoki nem tesz jót a májnak.Ez igaz?
2012. márc. 16. 13:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Lehet magnézumhiányom is,mert sokat stresszelek,agyalok és sokszor ideges,ingerült vagyok,meg rosszkedvű is.

Régebben azért kezdtem nagyobb mértékben enni,hogy hízzak valamelyest mert túl vékony voltam,de annyira erre nem használt.

2012. márc. 16. 14:31
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Feltetted a kérdést, mert te is érzed, hogy valami nincs rendben, hogy évek óta szinte naponta megeszel egy tábla csokit.

Az is látszik, hogy a kapott válaszokra is rögtön megvan nálad a "de", vagyis te magad is tudod ezeket az általunk elsorolt dolgokat, "de a kisördög", eddig még mindig megmagyarázta neked, hogy miért is csinálod, csinálhatod.

Akkor most mi legyen?

Vagy megfogadod az ész-érveket, tanácsokat, és szépen fokozatosan leszoktatod magad róla, vagy mintha mi sem történt volna eszed továbbra is naponta, és majd kb. úgy 10-15 év múlva ismét beszélgetünk, hova is jutottál?

2012. márc. 16. 14:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Csináltass egy labort, és a vas-szintedet, és a magnéziumodat nézesd azért meg.
2012. márc. 16. 14:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenki minden nap nassol - ha nem is csokit -, aki szeret és akinek van pénze. És ez nem is baj.

Valamekkora stresszt okoz szerintem, ha kihagy egy napot az illető, és az rosszabb.

Szerintem az ilyenfajta önmegtartóztatások feleslegesek.

2012. márc. 16. 14:40
 15/15 A kérdező kommentje:

Igen,gyanítottam,de eddig megoszló véleményeket hallottam,ezért voltam bizonytalan,és kiváncsi voltam mennyire komoly következményei lehetnek.

Vasszintemmel sosem volt gond,a magnéziumszintemet nem tudom.

Köszönöm a válaszokat,megpróbálok ritkábban enni.

2012. márc. 16. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!