Ez befolyásolhatja, a hasfájásomat? Vagy valkami más is lehet?
Figyelt kérdés
2-3 napja nem tudtam kakilni.Tegnap sikerült, és ma bevettem egy hashajtót is és így tudtam wcézni, de jobbolodalt fája a hasam ez befolyásolhatja, hogy nehezen tudok wcézni.2012. márc. 9. 16:26
2/4 anonim válasza:
Te meg ne vedd észre ha valaki mellé üt, attól te még nem leszel nagyobb, inkább gör... vagy
Válasz a kérdezőnek
Ha szorulásod volt, a hashajtótól fájhat a hasad. Probiotikumot kellene szedned, mert a bélfalra feltapadt bélsár miatt vannak jobboldali fájdalmaid. Normaflort. napi 3x1 fiolával
3/4 anonim válasza:
első válaszoló,mekkora gyökér vagy már? nagyon nagy a szád,kicsit vissza kéne venni a lendületből,ha jól sejtem a való életben bezzeg nem ekkora az arcod...
4/4 anonim válasza:
Az a bajod h közöltem a kérdezővel h nem tud írni? O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!