Másfél hetes főt tojás milyen gondokat okozhat?
Én egyszer ittam meg véletlen iszonyúan romlott tejből kakaót, azonnal sugárban visszajött, de érthetetlen módon mégis egy napig teljesen rosszul voltam utána, pedig nem sok szívódhatott fel...
Rendes hasmenésed lehet belőle.
Köszi! Ja és már kb. 3 órája elfogyasztottam, talán egy kis puffadság érezhető , illetve tojás szagú büfögés, de hozzá kell tenni, hogy hajlamos vagyok tüneteket produkálni a semmiből :D
A kakaó miatt talán azért voltál egy napig rosszul, mert az agyadra volt olyan hatással, erre mondják talán, hogy szó szerint felfordult a gyomrod. :D
Az állaga keményebb volt az átlagnál, amikor pucoltam, ez is a kora miatt, ahogy így utána olvastam..egy kis szaga volt, de teljesen biztos voltam benne, hogy ez a tegnapi fel sem merült bennem, hogy másfél hetes. szóval nem volt annyira borzasztóan erős szaga, azt hittem azért van egy kicsi, mert estére kint maradt.
Jöhetnek még válaszok! Aztán ha gondoljátok holnap beszámolok, mi volt. Hátha más is jár majd ilyen cipőben…:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!