Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Van olyan gyógyszer amit...

Van olyan gyógyszer amit kifejezetten hízni vágyóknak találtak ki?

Figyelt kérdés
Ha esetleg van,mert biztosan lennie kell,tudtok ajánlani,mert szimplán kajával nem megy a hízás,és tapasztalatok,ami esteleg még segíthet.köszi
2012. febr. 28. 08:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Leírom az én sztorimat-remélem tudok segíteni.én mindig is 175cm,47kg voltam,sokan betegnek hittek.Pedig nálunk a családban mindenki vékony ez genetika.Szedtem mindent amit lehetett,sörtabletát,Bvitamint...állítolag a magneB6 is hízlal,de hát engem sajna nem.Aztán beletörődtem,ugy voltam vele hogy le... az egészet aki lenéz ilyen miatt azon én nem fogok idegeskedni.Aztán nem rég elkezdtem dolgozni,és korán kelek.Nagyon rossz szokot lenni a gyomrom ezért elkezdtem reggelizni és képzeld csak ugy jönnek rám a kilók....most vagyok 56kg :D utánna olvastam és az van hogy nekünk vékonyaknak nagyon kicsi a gyomrunk,kikell tágítani,javaslom hogy előre sok levest egyél,és este teli pocakkal aludj el :D nyugodtan írhatsz nekem ha gondolod :D
2012. márc. 1. 07:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Peritol, B vitamin komplex.
2012. márc. 1. 08:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj el endokrinológushoz, hátha a hormonjaidat kell csak rendbe tenni.
2012. márc. 1. 10:08
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,mindet kipróbálom:)
2012. márc. 23. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!