Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől lehet hányingerem?

Mitől lehet hányingerem?

Figyelt kérdés
Egy ideje néha néha rám tör hogy úgy érzem hogy hánynom kell de mégse tudok csak émelygek. Nem minden evés után például ha a suliban eszem semmi bajom nem szokott lenni de máshol már parásabb. A fejem is szokott fájni most is egy hétig hiányoztam az iskolából emiatt bár és furcsán is néznek rám mikor mondom hogy a fej fájás miatt nem megyek de nem bírok megmaradni a teremben ha mindenki ordibál... régebben nem volt ilyen bajom. Anya szerint azért van mert túl sokat stresszelek amiben van valami de nem tudom ez okozhat e hányingert.:o
2012. febr. 24. 15:28
 1/2 anonim ***** válasza:

lehet migrénes vagy!engem is zavar a hangos zaj meg a fény is eléggé,meg émelygek a fejfájástól már.Időjárás változások se normálisak mostanában..

De akár hormonok is közrejátszhatnak meg amit írtál a stressz.

hány éves vagy?Lány vagy?

23N

2012. febr. 24. 16:19
 2/2 A kérdező kommentje:
15éves lány:o és a migrént hogy lehet kezelni?köszönöm a válaszod
2012. febr. 24. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!