Mitől lehet hányingerem?
Figyelt kérdés
Egy ideje néha néha rám tör hogy úgy érzem hogy hánynom kell de mégse tudok csak émelygek. Nem minden evés után például ha a suliban eszem semmi bajom nem szokott lenni de máshol már parásabb. A fejem is szokott fájni most is egy hétig hiányoztam az iskolából emiatt bár és furcsán is néznek rám mikor mondom hogy a fej fájás miatt nem megyek de nem bírok megmaradni a teremben ha mindenki ordibál... régebben nem volt ilyen bajom. Anya szerint azért van mert túl sokat stresszelek amiben van valami de nem tudom ez okozhat e hányingert.:o2012. febr. 24. 15:28
1/2 anonim válasza:
lehet migrénes vagy!engem is zavar a hangos zaj meg a fény is eléggé,meg émelygek a fejfájástól már.Időjárás változások se normálisak mostanában..
De akár hormonok is közrejátszhatnak meg amit írtál a stressz.
hány éves vagy?Lány vagy?
23N
2/2 A kérdező kommentje:
15éves lány:o és a migrént hogy lehet kezelni?köszönöm a válaszod
2012. febr. 24. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!