Cukorbetegek melyiket használjátok? Glukonon, Xilit, Fruktóz?
Figyelt kérdés
Sütéshez főzéshez egyaránt kérdezném.
Fruktózt is használhatjuk?
2012. febr. 22. 21:45
1/9 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok cukorbeteg, de többnyire xilitet használok, főleg olyan ételekhez, amibe elvileg cukrot kellene rakni (pl. sütemények). De fruktózt is szoktam használni.
2/9 anonim válasza:
És a xilitnek nincs fura íze? kicsit félek tőle. mennyire más mint a cukor?
3/9 anonim válasza:
Semmi extra nincs a xilitben, édes, mint a cukor. :) Csak az az egy bajom vele, hogy drága. :(
4/9 anonim válasza:
Én a Fruktózt használom! :D
ki is írja az orvos,és jó is nagyon: D
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Én még "kezdő" vagyok.
A felírás hogy működik?
A cukrodat mennyire viszi fel?
2012. febr. 22. 22:17
6/9 anonim válasza:
Én a xilitet ajánlom. Igen, sajnos tényleg drága, de teljesen olyan az íze, állaga, édesítőereje, mint a kristálycukornak és nem mellesleg természetes alapú. Annyi csak, hogy nem lehet vele élesztőt felfuttatni és karamellizálni.
7/9 anonim válasza:
Fruktózt ne, cukorbetegnek rosszabb mint a kristálycukor!
8/9 A kérdező kommentje:
köszi, és Te mit használsz helyette?
2012. jún. 16. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!