Cickafark tea?
Figyelt kérdés
Igaz hogy csökkenti a fehérfolyást? 14 éves lány fogyaszthatja?2012. febr. 20. 13:32
1/6 anonim válasza:
Rendszeresen tilos fogyasztani, mert vesecisztát okoz. A fehérfolyást csökkentő hatásáról belsőlegesen fogyasztva még nem hallottam, külsőlegesen (ülőfürdő) viszont gyulladáscsökkentő hatású és ezért feltételezik, hogy talán a folyásra is jó lehet. Az ülőfürdőt nyugodtan kipróbálhatod, ártani nem árt 14 éves korban sem. Ezt sem szabad azonban folyamatosan használni, ill. mivel a hatása nem igazolt, így személy szerint nem is kísérleteznék vele. A gyógyszertárban lehet kapni Canesten Kombit, ami kimondottan ilyen panaszokra van, ha ettől pedig nem lennék jobban, akkor gyermeknőgyógyász.
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ.
2012. febr. 20. 13:41
3/6 A kérdező kommentje:
a canesten combit kiskorúként is ki lehet váltani, recept nélkül?
2012. febr. 20. 13:42
4/6 anonim válasza:
Igen, ki lehet. Nem receptköteles és szűz lányok is használhatják. Estére kell majd egyet a hüvelytablettából felhelyezni, a krémet pedig szintén estére kell külsőlegesen használni. Esetleg megkérdezheted a gyógyszertárban, hogy van-e valami olcsóbb alternatívája a dolognak, mert kb. 2000-2500 Ft-ba kerül. Az orvos által felírt gyógyszerek általában jóval olcsóbbak (400-700 Ft), úgyhogy esetleg ezért érdemes lehet átgondolnod, hogy mégis orvoshoz fordulj-e.
5/6 A kérdező kommentje:
utánanéztem hogy a canesten az gombára van. de nekem meg nem hiszem hogy az lenne, mert nincs darabos folyásom, nem viszket, nincs égető érzés sem. csak kicsit soknak tartom. vagy normális ez így? lassan 4 éve menstruálok, de még csak most kezd beállni, de még mindig elég nagy eltérésekkel jön meg. hagyjam akkor?
2012. febr. 20. 13:48
6/6 anonim válasza:
szerintem te felfáztál és ebben az esetben a cickafarkot ülőfürdőnek kell alkalmazni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!