Az lenne a bajom, hogy nagyon görcsöl a hasam és wc-re sem tudok menni mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 13:19
1/5 anonim válasza:
probál be venni hashajtót vagy igyál/ egyél olyat ami meghajt pl sok kávé ha meg nagyon görcsölsz vegyél be görcs oldót
2/5 A kérdező kommentje:
Vettem be hashajtót de nem használt semmit és nagyon fáj a hasam alja! már 5 napja nem voltam :(
2012. febr. 15. 13:27
3/5 anonim válasza:
Vegyél be stadalax-ot bő vízzel.Pár óra és hat.Nekem bevált.
kb:700ft.
5/5 anonim válasza:
A hashajtótól fáj a hasad, úgyhogy ne vegyél be többet! Gondolom rendszeresen hashajtót szedsz/szedtél és hozzászokott az emésztésed, a vastagbeled pedig egyszerűen nem működik. Ha további hashajtót vennél be, akkor valószínűleg csak még erősebb görcseid lennének, tehát ne tedd! Ha még nem használtál glicerines kúpot, akkor abból rakhatsz fel egyet, esetleg patikában szintén kapható Dulcolax kúp és Eva-q kúp (bár ez utóbbi aránytalanul drága). Ha hashajtó kúpot is rendszeresen használtál, akkor viszont csak a langyos vizes beöntés fog használni. Rendszeres használatra a későbbiekben én is a szilvalekvár, ill. sok rostbevitelt ajánlom, plusz napi min. 2-3 liter folyadékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!