Tudnátok mondani olcsó, de fehérjében gazdag ételeket?
Ne haragudj, azt gondoltam hogy logikus volt a válaszom, de ha nem, akkor ezzel azt szerettem volna mondani, hogy a zöldségek sokkal olcsóbb, és egészségesebb választás.
Mert nem csak az izomnövekedést kell nézni mikor valaki tömeget szeretne növelni, hanem azt, hogy az az étrend a szervezeted egészére hogyan hat. Mert hol mindegy neked, ha mondjuk az izmaid nőnek ugyan, de ugyanakkor a csontjaid viszont leépülnek, vagy az ereid, a legfontosabb szállítóeszközöd pedig tönkre megy?
A zöldségekben a fehérjéken kívül benne vannak az alapvető vitaminok, igaz hogy ma már csak nagyon kis mennyiségben, de azért ez fontos. Vannak bennük rostok, ami meg a cukor-anyagcsere miatt életbe vágó. A gyümölcsökben lévő bioflavonoidok pedig az erek védői.
Sajnálom ha nem érted hogy nem csak az fontos hogyan nézünk ki, ennél jóval fontosabb hogy hogyan érezzük magunkat a testünkben. Gondolom te sem szeretnél egy-két év múlva mindenféle izületi fájdalommal küszködni, pedig ezek a tömegnövelő diáták csak erre jók.
Egyébként a hús-rizs kombináció azért sem jó, mert így együtt fogyasztva elsavasítja a szervezetet. A húst mindig valamilyen zöldséggel kéne együtt fogyasztani, vagy salátával, de ha annyira rizst szeretnél, akkor már a teljesértékű barna rizst javasolnám, viszont az nem olcsóbb, de abból viszont kevesebben is több a tápanyag.
Úgyhogy ha te is úgy gondolkodsz mint a magyar átlag ember, vagyis hogy az ételekből is a legolcsóbbat keresed, akkor sajnos nem hiszem hogy sokáig egészséges tudsz maradni. Akik a TESCO-k, meg a többi nagy multi szeméthalmát eszik, azok sajnos megalapozzák maguknak a szív-érrendszeri betegségeket, a rákot, és mindenféle betegségeket, mert ne feledd, "az vagy, amit megeszel!"
és milyen zöldségeket ajánlanál? mert elég sokat nem szeretek belőle
"Úgyhogy ha te is úgy gondolkodsz mint a magyar átlag ember, vagyis hogy az ételekből is a legolcsóbbat keresed, akkor sajnos nem hiszem hogy sokáig egészséges tudsz maradni."
keresnék én drágábbat is, csak nem lenne miből kifizetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!