Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az anorexiás lányok, akik ha...

Az anorexiás lányok, akik ha esznek is valamit egy nap, akkor az miért valami apró süti, csoki, édesség?

Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 15:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is anorexiás voltam/vagyok.

Én egyáltalán nem ettem csokit meg bármiféle édességet, mert gyakorlatilag eltiltottam magam tőlük. Még most se szívesen eszem ilyesmit (6 év után), mert annyira bemagyaráztam magamnak, hogy nem szabad, hogy bűntudatom van utána, ha esetleg mégis eszem.

Szinte állandóan éhes voltam, sokszor nagyon kívántam a kaját, de nem ettem. De ahogy előttem is írták, ez az éhségérzet kicsit más. Rossz érzés fizikailag, de lelkileg jó, mert ilyenkor azt éreztem, hogy üres vagyok, és ezt összekapcsoltam a fogyással.

2012. márc. 22. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!