Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ennyi idősen normális ez?

Ennyi idősen normális ez?

Figyelt kérdés
Barátnőm 13/L és fogyókúrázik,152 cm körül van és 45 kg...senki nem nézi annyinak mert tök sovány... :)meg csinos
2011. dec. 6. 15:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem kéne...
2011. dec. 6. 15:06
 2/8 A kérdező kommentje:
azért gondolom hogy nem normális, mert arról hallottam hogy ha ennyi idősen fogy akkor annak a dupláját fogja visszahízni...vagy valami ilyesmiről
2011. dec. 6. 15:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Van benne igazság.
2011. dec. 6. 15:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Na halmozzátok ám a hülyeséget hülyeségre.

1. 13 éves lány szervezete fejlődésben van. Ha fogyókúrázik azzal tönkre teszi az anyagcserét és a hormonháztartását. a nagy fogyás hormonzavarhoz, késő rendszertelen menstruációhoz majd meddőséghez vezethet.

2. a fogyókúráknak van az úgynevezett jojoj effektusa mai azt jeneti,hogy a kúra végzetével a normál étkezésre visszatérve tényleg a dupláját hizza vissza, mert a drasztikus fogyókúra alatt lényegében éhezik a szervezet utána pedig rakátroz.

2011. dec. 6. 15:39
 5/8 anonim ***** válasza:
A nagyobb baj az, hogy a fejlődéshez szükséges tápanyagok nem kerülnek megfelelő mennyiségben a szervezetébe. Ha "csak" koplal alultáplált, gyenge fizikumú, és gyenge idegrendszerű lesz, de ha visszafog bizonyos tápanyagokat, amiket hizlalónak gondol, hiánybetegségek léphetnek fel.
2011. dec. 6. 15:39
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, utolsó előtti 78%-os..nem értelek vagyis amit írtál azt igen de előtted mindenki egyet értett azzal hogy nem jó te meg írod hogy hülyeségre hülyeséget írunk ....mind1 én is biztatom hogy nem kövér csak bolond hogy ilyet vesz a fejébe :)
2011. dec. 6. 21:03
 7/8 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

azért gondolom hogy nem normális, mert arról hallottam hogy ha ennyi idősen fogy akkor annak a dupláját fogja visszahízni.

Ez hülyeség szintén.. meg az,ohgy fognyii akar a barátnőd.

s miért írtál hülyeséget meg indokoltam a 2. pontban.

2011. dec. 6. 22:30
 8/8 A kérdező kommentje:
jah.. :)
2011. dec. 7. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!