A párom megállás nélkül pukizik, annyira illúzió romboló. Ti hogyan reagálnátok?
Figyelt kérdés
Kezdetben mosolyogtam rajta, de mostanság eljutottam oda, hogy már felbosszant. Kicsit muris a kérdés, de olyan kellemetlen, hogy bármelyik helységbe bemegyek, megérzem, hogy ott járt.
Már szóltam neki, hogy legyen szíves, ha érzi, hogy pukiznia kell, akkor fáradjon ki a mosdóba...
Tudom, hogy nem nagy probléma,de ez megy minden délután, este. Kezdek belőle kiábrándulni :-(
2011. dec. 3. 21:32
1/5 anonim válasza:
Szerintem az étkezésén kellene változtatnia. Biztos sok fújós dolgot eszik...
2/5 A kérdező kommentje:
Bármit eszik, mindentől pukizik :-)
2011. dec. 3. 21:35
3/5 anonim válasza:
Szerintem meg a hozzáállásán, mert ez paraszt dolog.
4/5 anonim válasza:
Menjen el egy kivizsgàlàsra! Komoly baj is lehet a hàttérben!
5/5 Problem? válasza:
Szerintem meg természetes dolog a fingás itt már lehet komolyabb gondok vannak érdemes lenne elmenni orvoshoz ezzel a problémával.Ne hogy valami legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!