Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Help, falásrohamom volt már...

Help, falásrohamom volt már megint! Nagyon sok volt?

Figyelt kérdés

Minden nap ez van, betegre eszem magam, pedig nem is esik jól, de mégis csak tömöm!Kihányni nem tudom!

Nagyon sok volt?

Fél8körül kezdtem egy banánnal, csak könnyűt akartam, de aztán 9körül már nem bírtam felfaltam 2 szelet zserbót+3 muffint:( Aztán úgy voltam vele hogy most már úgyis mindegy, képes voltam lemenni a boltba kifliért...megettem másfél kiflit 2 csirkehússal...

Annyira bűntudatom van, mr megint csak zabálok és hízok mint az állat, én ezt nem bírom, megöl a bűntudat, mégis jönnek a falásrohamok!!

Hiába tervezem el hogy holnaptól másképp lesz..Mindig az a vége, hogy majdnem fél kiló kenyeret eszek meg, meg csomagszámra a kekszet, sütit!!

Segítsééég:'(

Tönkretesznek az ételek :(

2011. nov. 16. 10:00
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerinted miért írtuk le már eddig 6.425.572x, hogy nem diétázni meg koplalni kell, hanem életmódot váltani? Ha koplalsz, annak az lesz a vége, hogy falásrohamaid lesznek - és így egyenes az út az anorexiához...

Változtass az életmódodon. Keresd mindennek az egészségesebb verzióját, vigyél be elegendő rostot meg folyadékot, és mozogj mellette. És akkor minden bűntudat nélkül megengedhetsz magadnak időnként néhány szelet sütit, csokoládét, vagy bármit.

2011. nov. 16. 10:19
 2/10 anonim ***** válasza:

"Segítsééég:'(

Tönkretesznek az ételek :("

Csak Te tudsz magadon segíteni.

Nem az ételek tesznek tönkre, hanem Te teszed tönkre magad a meggondolatlanságoddal.

2011. nov. 16. 10:21
 3/10 A kérdező kommentje:
Tudom, igazatok van. De hogyan váltsak életmódot?Ha eltervezem, megírom az étrendet(mert sokat olvastam a témában tudom hogyan kellene étkezni), de ha oda kerül a sor, nem bírok magammal, elkap a hév, szinte bekattanok!Utána bűntudatom van és nem is eszem egész nap...Vagy ellenkezőleg:S
2011. nov. 16. 10:51
 4/10 anonim ***** válasza:

Semmi más bajod nincs, mint hogy szénhidrátfüggő vagy.

Szépen elsétálsz a könyvtárba, kiveszed a szénhidrátfüggők c. könyvet, elolvasod és rájössz sok mindenre.

Én sohasem voltam ilyen cipőben, ezért érdekelt nagyon, hogy miért nem tudják az emberek megállni az ilyen falásrohamokat. Ez sajnos nem csak akarat kérdése. Olyanhoz hasonlítanám mint a dohányzás vagy az alkohol. Függőség, ami ma már egy betegség. Van rá megoldás, csak tedd amit írtam.

2011. nov. 16. 11:02
 5/10 A kérdező kommentje:
ÚÚ előző, felkeltetted az érdeklődésem!Képzeld, pont ma terveztem hogy könyvtárba megyek!Meg is kérdezem, megvan-e a könyv.
2011. nov. 16. 11:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Drukkolok!
2011. nov. 16. 11:19
 7/10 anonim ***** válasza:

Megnéztem a szerzőket: Heller orvosházaspár könyve.

Rachael F Heller és Richard F Heller.

Két könyvük is van. Az egyik ez a Szénhidrátfüggők, a másika a Szénhidrátfüggők szívvédő programja.

Érdemes mindkettőt elolvasnod, határtalanul jók!

2011. nov. 16. 11:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm:)
2011. nov. 16. 12:21
 9/10 anonim válasza:
nem szénhidrátfüggő. ez kezdődő bulimia. ha nem szeretnéd, hogy rosszabb legyen, keress fel egy szakembert. de ez csak jó tanács
2011. nov. 16. 12:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Kezdj el sportolni valamit. Javaslatokat inkább nem írok, mert én is magamból indulok ki, ugyebár. Ha átáll a tested a rendszeres munkavégzésre, az igényeid is mások lesznek, könnyebb lesz elterelni a figyelmedet is. Persze ehhez az kéne, hogy szívvel-lélekkel csináld a sportot, ne csak a fogyás vágya lebegjen a szemed előtt.
2011. nov. 16. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!