Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit egyek, hogy minden nap...

Mit egyek, hogy minden nap tudjak kakálni?

Figyelt kérdés
Normális kajákat eszek, és nem eszek édességet, és húst gyakran. Egy héten több nap Activiát vagy Kefirt is eszek.Nem megyek el minden nap tojni. Ha egész héten nehéz kaját eszek, akkor sem sikerül. Napok maradnak ki. Most pl. Vasárnap voltam utoljára és azóta ma tudtam egy kicsit. Mit kellene ahhoz tennem, hogy minden nap menjek wc-re? Ti is minden nap csináltok? Tudom, hogy gusztustalan kérdés, de engem érdekel.
2009. ápr. 29. 09:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Mostanában sűrűbben megyek wc-re, valami javulás már van. Próbálok többet inni, mint szoktam. Mozogni is szoktam valamennyit, nem viszem túlzásba.
2009. júl. 2. 17:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Ananászt. Nem konzerveset, hanem igazit. Nagyon sok rost van benne és amikor én ettem, után 4 órára rám jött a wczhetnék.
2009. júl. 3. 13:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem muszály minden nap. Azt mndják, az is normális, ha valaki heti 3X jár. Úgyhogy nehogy elrontsd valami mód a bélműködésedet. Egyél gyümölcsöt, és rostokat, igyál is hozzá. De nem kell naponta járni...
2016. szept. 19. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!