Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 14 éves vagyok 180cm/88kg?

14 éves vagyok 180cm/88kg?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok 180cm/88kg mindenki az mondja ne fogyózzak mert így bírnak,szeretnek stb... persze én is tudom azért mondják mert nem akarnak megbántani. MAX súlyom 93Kg volt akkor neki álltam fogyózni és le mentem 83-ra -10Kg 2hónap és jött a nyár :@ unalom és unalom evés és vége a nyár alatt voltam 95Kg is akkor megint vissza vettem és most 88 vagyok megint fogyni szeretnék minimum 80ig eddig esténként futottam mikor sötét volt (mivel szégyellem) de most közép iskolás vagyok és nem tudok olyan későn még futni mert reggel 5:30 kor megy a buszom és már korán le kell feküdnöm. Kb. 1.5 Km szoktam futni de még ha most el is mennék futni jön a tél akkor megint nem tudok akkor nem ettem semmi olyat amibe tudtam sok a kalória,cukor,zsír,fehérje stb... 6 óra után semmit nem ettem a mostani napjaim úgy telnek reggel 5 kor eszek utána 10kor majd délben és délután valami be-be csúszik. Szeretnék izmosodni és maga a hasam felül(köldök felet) rengeteg hasizom feladatot meg csináltam de az 1cm nem ment lejebb. Mindig volt egy motiváló dolog ami miat fogytam magamon kívűl álltalába ez ruha szokot lenni most is az :D most is az! a derekam 98cm és a nadrág amit szeretnék 91 cm hogyan tudod derékről fogyni? Hogyan tudok izmosdni úgy, hogy nincs súlyzóm. szall. Ja és szerintetek is nagyon kövér vagyok? Ja és hogyan tudjam végre el kezdeni mert mindig csak halogatom meg ilyenek akkor az rendített meg, hogy kaptam egy papírt amire az volt rá írva kórosan túlsúlyos ez olyan lelki sokkot váltott ki és muszáj volt fogynom kérem a válaszokat :) (Bocsi a kisebb regény miatt)
2011. szept. 18. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Valóban egy kicsit sok a súlyod. Ami a futást illeti, mit szégyellsz rajta? A sport miért szégyen? Viszont ekkora súllyal vannak veszélyei a kocogásnak, így én inkább a biciklizást javaslom.

Ami pedig az unalmat illeti, evés helyett üsd el mással az időt. Mondjuk mozgással.

2011. szept. 18. 18:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen nem szabad fogyókúrázni. Viszont szólhatnál anyunka, hogy úgy főzzön neked, hogy fogja vissza a lisztes-cukros-panírozott-zsíros dolgokat. Ha nem nasizol, többször választasz a husi mellé köretnek rizs-krumpli helyett párolt zöldséget, az bőven elég lesz, hogy normális ütemben elkezdj fogyni. 88 kilósan a futást nem nagyon ajánlom, jó lenne, ha egy (szoba)biciklibe beruháznátok, az kiváló kardioedzésnek. Mivel lány vagy és fiatal is, ezért súlyzózás helyett inkább nézz utána a gumiszalagos edzésnek, én Béres Alexandra programjával és egy kék gumiszalaggal 6 hét alatt 6 kilót fogyta, miközben minden testrészem feszesebb, izmosabb lett, a hasam is "eltűnt". Az a lényeg, hogy legyél kitartó, ne fogyókúrázni akarj, hanem életmódváltásnak fogd fel, ne vigyél semmit túlzásba, ne zabálj, de ne is koplalj, minden másnap mozogj és akkor hamarosan gyönyörű alakod lesz, sok sikert!
2011. szept. 18. 18:39
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat 1 hónapig futottam és semmi gond nem volt. De :D nem vagyok lány. nem tudom honnan szedted.
2011. szept. 18. 18:42
 4/5 anonim ***** válasza:

:D

én sem tudom, talán mert ruhákat emlegettél :DD

2011. szept. 18. 18:42
 5/5 A kérdező kommentje:
:D szeretek jól öltözködni még így is :/
2011. szept. 18. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!