Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit jelent, ha a kaki fennmara...

Mit jelent, ha a kaki fennmarad a vízen?

Figyelt kérdés
2011. szept. 16. 08:02
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Én a nagyon hülyékre írom, hogy hüje.
2011. szept. 16. 20:14
 12/22 anonim ***** válasza:
"aszt"-ot azt-nak ìrjuk. Ki a hulye?
2011. szept. 21. 02:17
 13/22 anonim válasza:
Szent szar... :D
2011. szept. 21. 05:40
 14/22 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy egy állat is különb nálad, mert az nem szarik a vízbe. Pláne nem többször.
2011. szept. 21. 11:59
 15/22 anonim válasza:
Ha fennmarad a vizen akkor boszorkány!
2011. szept. 21. 12:07
 16/22 A kérdező kommentje:

Kedves Te!

Hallottál már ojanról, hogy wc-szifon?

És boszorkány nem lehetek, mert fiju vagyok.

A hejesírástól pedig nem leszek hüje. Különben is tejjesen értelmetlen a nyelftan óra. Anélkül is meglehet érteni egymást.

2011. szept. 21. 15:34
 17/22 anonim válasza:
Szerintem elbaltázzátok, elhülyéskeditek a témát, pedig komoly dologról van szó. Dr. Anish Sheth (a Yale Egyetem gasztroenterológusa)a következőt irja a "Mit árul el a székletünk?" címü könyben: Lebegő széklet: (ahogy a könyvben nevezik) általában túlzottan zsíros ételek fogyasztásától jön létre, és máj-, valamint hasnyálmirigy-problémákra utalhat.
2011. szept. 21. 16:47
 18/22 A kérdező kommentje:

Én komolyan kezdtem a témát, csak mikor valaki írta, hogy a sok rost miatt elhittem. Utána olvastam és több helyen is azt írták, hogy így van, sőt valahol még azt írták, hogy ez az egészséges. De olyat nem írtak, hogy valami baj lenne.

Aztán írtad, hogy szerinted mi lehet a gond. Megnéztem a googlen ezt a könyvet és mindehol csak egy egyoldalas cikket találtam és ahol az írták, hogy máj vagy hasnyálmirigy probléma azt is ebből a cikkből szedték.

2011. szept. 21. 20:45
 19/22 anonim válasza:

09-21 16:47 -es vagyok

Eleg kesore valaszolok, de remelem azert meg benezel ide..Nos az emlitett konyv eredeti cime: "The Book Of Poo" by Josh Richman, Dr Anish Sheth, is published by Ebury Press, priced £7.99.

Available from Amazon.com US$9.95.

Ezeket irja, tobbek kozott, a konyben: There are two components of stool that cause it to hover on the surface of toilet water - gas and fat. "Sometimes this is due to having eaten spicy food the day before but a foul-smelling, floating, greasy stool can be a worry," warns Sheth.

The latter often reflects an underlying problem in the gut, most commonly involving the pancreas or the liver.

Szoval, szerintem egyszeruen gondolkodva, ha csak hebe-hoba uszik a viz tetejen a szekleted akkor valoszinu csiposet es/vagy zsirosat ettel elozo nap; DE ha allando jeleggel lebeg a viz felszinen a szekleted akkor bizony ez mar alarm jel lehet komolyabb problemakra.

Udvozlette, HB

2011. okt. 7. 11:58
 20/22 anonim válasza:
Bocsanat, udvozletteL :))
2011. okt. 7. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!