Mire való az Aloe vera növény?
Figyelt kérdés
Úgy tudom erősíti az immunrendszert, bél, és gyomor rendszer helyes működését segíti. Depressziós vagyok, és gyomorsav túltengésem van. Segíthet rajtam ez? Még milyen gyógynövény vagy vitamin erősít, ami meggyógyít a depresszióból, antidepresszáns, nyugtató nélkül?2009. ápr. 20. 20:39
1/3 anonim válasza:
Az aloe sokmindenre jó, én csak a külső hatásait ismerem sajnos
Amúgy komló, macskagyökér, levendula jó nyugtató hatású gyógynövények
2/3 anonim válasza:
Pont ugyanilyen problémával küszködöm, nekem is gyomorfekélyem van már az állandó idegességtől és stressztől. Én is iszom FLP-s Aloe gélt, de azt tudom mondani, hogy önmagában ne várj tőle csodát. Ihatsz mellé nyugtató teakeveréket, amit Herbáriában lehet kapni (én pannonhalmi Vesperas teát iszom, napi egy bögre esténként, és használ), és emellé én még Frontint szedek, nem rendszeresen, csak ha előre tudom, hogy stresszes helyzetbe fogok kerülni aznap. Egyébként pedig a ginzenget szokták még ajánlani, de szedhetsz Magne-B6-ot is, az is segít regenerálni az idegrendszert.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
2009. ápr. 20. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!