Baj, ha 2 vagy 3 naponta székelek?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 21:11
2/8 anonim válasza:
én egyszer egy héten,jobbik esetben.
3/8 anonim válasza:
Én is egyszer vagy jobb esetben kétszer egy héten. Szerintem nem baj. Nekem a sok-sok év alatt nem volt semmi panaszom...
4/8 anonim válasza:
Kész nekik lassabb az anyagcseréjük. Aki meg napi 2x 3x az vagy elhízott már vagy jó úton van felé.
5/8 anonim válasza:
Én is kb. hetente 2x, 3x. Nem hiszem, hogy jó ez így, de hát nem tudnak vele mit kezdeni. Lekvártól, kávétól se indul be nekem, most kicsit megnyugodtam, hogy vannak még sorstársak.
6/8 anonim válasza:
Felkelés után egy pohár langyos víz, étkezések előtt 1 teáskanál len- vagy mustármag, napi 2 liter folyadék (pl kamillatea)! Szintén heti 2-3alkalommal voltam, és nagyon fájt már a hasam, híztam is! Ezek az apró dolgok segítettek úgy látom! 1 hete csinálom, és (kopp-kopp) nem fáj a hasam, és naponta tudok wcre menni.
7/8 anonim válasza:
Azt mondják,hogy az az egészséges ha napi 2x.Nos én örülnék ha csak heti egyszer kellene.
Nekem nagyon gyors az anyagcserém,bemegy kijön.Igaz most visszahíztam 57kg-ra,de amíg kisebb voltam is u.e volt.
Nem hiszem,h a kövérségtől lenne ha vki többször megy egy nap.Mellesleg egyszer eszem egy nap,keveset,akkor hogy is van ez?XD
8/8 anonim válasza:
Szerintem sem kövérség függvénye... Ha nem érzed rosszul magad tőle, vagy rendszeres, illetve nem vagy kórosan sovány vagy kövér, akkor nincs gond, ilyen az anyagcseréd. Ha szeretnéd felgyorsítani, mozogj, igyál sok folyadékot és egyél sok rostot (zöldséget)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!