Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miben/milyen ételekben van...

Miben/milyen ételekben van sok k vitamin?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 21:07
 1/1 anonim ***** válasza:

a szükséges k vitamin felét a bélrendszerben élő baktériumok állítják elő. a szükséges többit pedig a következőkből tudjuk fedezni:

"Legjobb K-vitamin forrásaink a zöld leveles zöldség- és főzelékfélék, a káposzta, a brokkoli, a paraj, a tej- és tejtermékek, valamint a máj."

2009. ápr. 19. 22:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!