Van valami gyors méregtelenítés?
Figyelt kérdés
Nem az a típus vagyok,aki képes szenvedni sokáig azért,hogy méregtelenítsen.Tehát vmi gyors megoldás kéne.Mert most nagy szükségem van erre,ugyanis az ünnepek alatt elég sokat ettem.Ráadásul olyat is amit nem kellett volna,mert allergiás vagyok rá valószínűleg(!!) ezek után mindenképp kell méregtelenítés,hogy ne legyen nagyon csúnyán jöjjön ki a karomon az ekcéma.Mit javasoltok?
14/L
2009. ápr. 14. 15:21
1/6 anonim válasza:
Gyomormosás a leggyorsabb, ezt követi az ú.n. skandináv terápia, sok-sok folyadék bevitele, és szauna, majd ismét folyadék, majd ismét szauna,...,...,...,
2/6 anonim válasza:
A szauna tényleg nagyon jó ötlet, én folyadéknak javasolnám mellé a csalánteát, kiváló méregtelenítő, hidegen kifejezetten jó ízesítés nélkül is.
3/6 anonim válasza:
gyors és fájdalommentes: BÚZAFŰ frissen préselt leve. EZ sejtszinten méregtelenít.
4/6 anonim válasza:
Nem kell mérgeket enni... cukor és liszt. Az ekcémád a savasodás miatt van, amit szintén ezek okoznak! Egyél sok nyers zöldséget és gyümölcsöt, sovány húsok vagy hal, NULLA cukor és liszt! + Theodora ásványvíz kizárólag! Ha így kajálsz elmúlik a savasodás, és elmúlik az ekcémád, nekem elmúlt!
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.:))
Ezt kipróbálom.:D
2009. ápr. 22. 18:54
6/6 anonim válasza:
Miért pont Theodora ásványvízez kell inni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!