Kakaó alakíthat ki függőséget?
tudom tudom,hülye kérdés,mert nagyjából bármire rálehet szokni,de leírom a kis sztorimat:D :
szóval a szüleim aztmondták,hogy kb 4 éves koromban kezdtem el kakaózni:D én kb 7 éves koromtól emlékszem rá,hogy minden reggel megiszok 1 bögre kakaót,és ez a mai napig is így van,más nincs aki így van vele?:D
nem azt mondom,hogy most olyan függő vagyok,hogy ölni tudnék érte,de azért szeretem:D
Szerintem minden jónak lehet függőjévé válni. : D
De biztos előfordult már, hogy voltál táborban, vagy valami, és nem kaphattál kakaót. De nem hiszem. Én több éve minden reggel maceszt eszek, volt egy hét amikor nem kaphattam, de fel se tűnt, pedig imádom, és hozzá szoktam.:)
Én pl kakaómániás vagyok. Nagyon finom és tápláló ital.
Minden nap iszom,leginkább reggelire. Néha délben is!
35/F
Én is minden nap ittam de aztán kiderült hogy allergiás vagyok rá, ezért felhagytam vele 1-2 hónapig de aztán nem bírtam tovább és mai napig ugyanúgy megiszom reggel étkezés után :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!