Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen ételek fokozhatják a...

Milyen ételek fokozhatják a mell nagyobbodását (ha van olyan, (remélem ) akkor úgy hogy közben nem hízom)? Szóval: Milyen ételek fokozhatják a mell nagyobbodását?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 13. 15:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem semmilyen! Ha lenne ilyen, mindenkinek akkora melle lenne, amilyet csak szeretne, a plasztikai sebészek pedig éhen halnának...

Szóval ha lenne, már mindenki csinálná!!! Szerintem!

2009. ápr. 13. 16:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Bármilyen, ha hízol tőle. Ha nem akarsz hízni, akkor nincs ilyen.
2009. ápr. 13. 16:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is sokan ezt mondták, hogyha hízol akkor nő a melled is!!!!!Dehogy nő!!!Legalábbis nekem nem nőtt!!Én ha hízok akkor az hasra meg csípőre meg combra megy de oda elég rendesen mellre meg egy grammnyi se!Én is most elkezdtem fogyózni, mert felszedtem pár kilót remélve azzal hogy talán esetleg a mellem nő pár centit!Most a hsamról meg a csípőmről próbálom ledolgozni,fogyok de persze mellről megy le leghamarabb még az a pici is ami van.

Olvastam olyat neten hogy szójában és hüvelyesekben van némi fitoösztrogén és hogy azok "becsapják" a mell receptorait és lehet hogy nagyobb lesz a mell.Én abból is egy csomót ettem, sőt laktózérzékeny vagyok és tej helyett is szójaitalt iszom sokszor és attól se nőtt egy centit se!Lehet hogy bennem van a hiba, megpróbálni meglehet.A szójaital sajnos nagyon drága de nagyon egészséges és nagyon finom is!Érdemes megpróbálni azért, remélem sikerrel jársz majd!!!;)

18/L

2009. ápr. 13. 16:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajnos semmilyen ételtől nem fogsz csak a melleidre hízni.

Ez előzőnek üzenem: csak óvatosan a szójával, mert egyáltalán nem olyan egészséges, sőt nagy mértékű fogyasztása káros is lehet.

2009. ápr. 14. 12:21
 5/5 anonim válasza:
Poén a kérdés ugye? :D Ennyi erővel férfi megeszik 10kiló tököt és megnő a farka :DDD Egyél sok csibe cicit hátha megnő :DD
2010. júl. 24. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!