Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi a véleményetek az Omega-3...

Mi a véleményetek az Omega-3 halolaj kapszuláktól?

Figyelt kérdés
Valóban serkenti az agyműködést és csökkenti az agresszív viselkedést?Többek között.
2009. ápr. 10. 22:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudom, hogy igen, de ez nem biztos. Orvosom szerint "csodát ne várjon tőle az ember".

Jómagam is szedem, és eddig semmi különöset nem tapasztaltam, jóllehet eddig sem voltam kifejezetten agresszív vagy lassú agyműködésű. :) Bár beteg egy ideje már nem voltam, de ez más dolgoknak is betudható. Mindenesetre az tény, hogy sok mindent nem is érzünk, pedig nagyon egészséges vagy épp egészségtelen. Ki tudja, talán meglesz a "hatása".

Az biztos, hogy az Omega-3 zsírsav egy fontos anyag, amire szükségünk van egészségünk megőrzéséhez.

2009. ápr. 11. 21:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Ajánlom az alábbi linket, bár én még csak most kezdem el szedni, mert amikor az ember egészsége kicsit megrendül, azonnal többet foglalkozik magával.

Más tanulmányban, könyvben is olvastam az Omega-3-ról, és:

www.tenyek-tevhitek.hu

+

[link]

2010. febr. 5. 10:04
 3/3 anonim válasza:
Az omega 3 csodakra kepes.26 eves edesapa vagyok, 16 eves korom ota vernyomasproblemaim voltak.A gyogyszerek esetleg a betegseg tuneteit tuntetik el, az okat viszont nem.Az omega 3 jo a zsirszintcsokkentesre, remek antioxidans.Amig gyogyszer kezelesen voltam(10 evig)a vernyomasom mindig a hataron volt, de sose volt jo, amiota omega 3-at szedek, sportolo vernyomasom van, annak ellenere h kicsit tulsulyos vagyok.Szoval csak ajanlani tudom.Ha vernyomasproblemaid vannak, tovabbi kerdesede is szivesen valaszolok.
2010. dec. 23. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!