Hogyan tudnék jobban hízni? (A többi lent)
nekem sikerült:) leírok neked pár pl hátha segít, tudom milyen rossz amikor mondogatják hogy jaj de sovány vagy, girnyós stb:S
reggeli:
teljes kiőrlésű kenyér+felvágott+zöldségek+egy pohár tej
teljes kiőrlésű eknyér+főtt tojás+zöldségek
kakaós kalács lekvárral+tej
házi készítésű péksütik(csiga, fánk stb)+tej
házi készítésű pogácsák, ropik, pizzás csiga+citromos-mézes tea
rántotta zöldségekkel+teljes kiőrlésű zsömlébe töltve+mézes-citromos tea
teljes kiőrlés zsemle+bele tükörtojás+ rá paradicsomkarika+mézes-citromos tea
tk kenyér+gombakrém+reszelt sajt+paradicsomkarika-melegszendvics+mézes-citromos tea
tk kenyér+főtt virsli+mustár+tea
zabpehely/müzli+tej/joghurt+gyümölcs+magok(dió, mandula)
gyümölcsturmix(többféle gyümölcs+ 250ml tej+zabpehely pár kanálla-ezek turmixgépbe)
tízórai: natur magvak, gyümölcsök, tej/joghurt, szendvics(tk kenyér+tojás/felvágott+zöldség)
ebéd: gulyásleves, bableves, lencseleves, borsó, bableves, gyümölcs, paradicsomleves, zöldséglevesek
rakott krumpli/karfiol/brokkoli
paprikáskrumpli, rizsehús, töltött paprika/káposzta
paradicsomos húsgombóc, főzelékek(tök, sóska, spenót, kelkáposzta, paradicsomos káposzta, zöld/sárgaborsó, bab, lencse)
rizs, hagymás/vajaskrumpli/krumplipüré, rizibizi, zöldségek, savanyúság
husok(csirkepörkölt, sovány sertés köményesen, marha, csirkemell roston, csirkecomb, édes-savanyú mártás, húskockák, halak) töltött zöldségek, tészták(mákos/túrós/diós/lekváros/zöldséges/husos/sajtos, itt mát csak a fantáziádra van bízva)
desszert: tejberizs gyümölccsel/lekvárral, mákosguba lekvárral, nudli fahéjjal, lekvárral, túrógombóc tejföllel, szilvásgombóc fahéjjal, gyümölcsös piskóták, túrós/almáspite/rétes, sajtos/káposztás/sós perecek, pogácsák, pizzáscsiga, puding, madártej, tiramisu, 2-3 kocka csoki
uzsonna: gyümölcs joghurttal+magvak+ zabpehelykeksz
vacsora: reggeliből vagy ebédből válaszva(főleg meleg ételt szoktam én olyasmit hogy) rizseshús, paprikáskrumpli savanyúval, tojásrántotta-szóval valami egytálételt
sporoltj mellette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!