Szerintetek mennyi a valóságalapja?
(Persze nyilván nem mindegy, "milyen" cukor, mert nem hiszem, hogy a répában lévő cukor akárcsak egy kicsit is ártana.)
Te olvastad a kérdést?
A RÉPÁRA írtam, hogy nem árt.
Ah, mindegy...
Ja, látom, te is rájöttél. :)
Igazából ezek világosak (bár az 5 kiló gyümölcs káros hatásában sem hiszek - feltéve, hogy valaki nem cukorbeteg és a gyümölcs nem szennyezett), a kérdésem az, hogy igaz lehet-e, hogy kockacukorban mérve tényleg ennyi cukor van ezekben a dolgokban?
Néhol kicsit irreális, pl. az egyik kekszben kevésnek tűnik, a szőlőben meg majdnem annyi van, mint a kólában.
Előző vagyok.
A szőlő, a banán, a barack, a sárgadinnye és az ananász tényleg magas cukortartalmú, de kicsit morbidnak gondolom a cukortartalmukat kockacukorban mérni, mert egészen másfajta cukorról van szó. A kristálycukor, az ipari termék, laboratóriumi körülmények között szintetizálják, ami meg a gyümölcsben van, az a természetben megtalálható termés része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!