Hogyan tudnék leszokni a szénsavas üdítőről?
Mivel odafigyelek az étkezésemre, ez az egyedüli dolog, aminek nem tudok ellenálni - ezért nagyon sok light kólát iszom... Hogyan tudnék lemondani róla? Tudom, hogy eleve a kólában semmi egészséges nincs és a szénsavtól meg még a gyomrom is ég és böfögtet. De valamitől mégse tudok ellenálni...
Tanácsok?
Már felnőtt nős ember volnék... szóval kicsit szégyellem is magam. :)))
Volt hogy 3 hétig se ittam. De utána elcsábultam...
Hát.. szerintem kóla helyett vegyél ásványvizet, és hogy ne legyen annyira unalmas, vannak szörpök hozzá.
De a rostos gyümölcslék még finomabbak, és szerintem sokkal jobbak mint a Fanta, Cola, és egyéb szénsavas üdítőitalok (csak éppen drágábbak, de ha a pénztárcád megengedi akkor jó).
Szóval válts át olyan üditőitalra, ami nem egészségtelen! =)
Régen én is sok üdítőt ittam, de ma már semmit. Csak tisztított vagy mentes vizet. Már nem is kívánom a szénsavasat. Néha olyat szoktam inni, hogy kb. 40% 100%os almalé és /0% víz. Erre Németországben szoktam rá, ez az ún. Apfelschorle. Isteni!
Bár úgy nehéz lehet leszokni, ha pl. mindig látod otthon hogy a feleséged, gyerekeid isszák. Próbáld rávenni őket, hogy ők se igyák és úgy könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!