Ki milyen vitaminokat, nyomelemeket szed?
Figyelt kérdés
Tipus, gyarto, mennyiseg, kor es nem érdekel.2011. jún. 30. 10:28
1/5 anonim válasza:
Jelenleg nem szedek vitamint, hanem a japán kristálygombát iszom. Napi egy litert. :)
25/L
2/5 anonim válasza:
A kristálygomba jó, én is szoktam inni.
Most Sanatogen terhesvitamint szedek két naponta 1 szemet, bár még nem jött össze a baba.
Amúgy nem szoktam szedni semmit, helyette eszek sok gyümölcsöt, zöldséget lehetőleg nyersen.
Ja, és sosem vagyok beteg! :))
29N
3/5 anonim válasza:
Majdnem egy éve szedem a grapefruit cseppet echicaneával, napi egyszer iszom 15-20 cseppet, és azóta egyszer sem voltam beteg, bezzeg előtte minden hónapban, főleg hogy gyerekekkel dolgozom. Nekem nagyon bevált. 24L
4/5 anonim válasza:
A grapefruit cseppek valóban igen hatásosak, de szünetet kell tartani - illetve csak akkor szedd, ha szükséges, mert pl. megfázás kerülget- a szedésükben!!! Ugyanis annyira erős hatású, hogy kiirtja a hasznos bacilusokat is, és így védtelenné válsz egynémely betegségekkel szemben.
5/5 anonim válasza:
Én semmit nemszedek és mégis egéséges vagyok.A különbözö vitaminok szedése csak betegség közben jó mivel ha mindennaposan szeded öket akkor a szerezeted megszokja a napi vitamin ellátást és legyöngiti a szervezetet....de sokak szerint nem igy van..::D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!