Most fogok reggelizni és nincs itthon csak megy ezt utána vagy előtte vagy közbe is megehetem?
Figyelt kérdés
mármint amikor kajálok közben előtte vagy utána kell enni a gyümölcsöt2011. jún. 30. 09:23
2/12 A kérdező kommentje:
megy xd
2011. jún. 30. 09:25
3/12 anonim válasza:
a megy egy ige, a MEGGY az gyümölcs...úgyhogy ikszdézzél csak nyugodtan
de megeheted, semmi bajod nem lesz tőle, akármelyik szendvicsfalat után nyomod le
4/12 A kérdező kommentje:
de hogy az egészségesebb ha utána vagy előtte vagy közbe eszem meg?
2011. jún. 30. 09:30
5/12 anonim válasza:
Gyümölcsöt, így a "megyet" is lehetőleg fél órával étkezés előtt edd. Ennek az az oka, hogy a gyümölcs ürül ki a leggyorsabban a gyomorból, és ki is kell ürülnie. Ha egy szendvics tetejére érkezik, akkor lassabban emésztődik, hiszen előbb a szendviccsel is megküzd a gyomor, és a gyümölcs erjedni kezd. Ettől függetlenül nem lesz tőle bajod, de egészségesebb kaja előtt.
6/12 anonim válasza:
szerinted, mennyi idő alatt ürül ki a gyomrod? ha a reggeli előtt 10 perccel vagy a reggeli közben vagy a reggeli után 10 perccel eszed, akkor is ugyanaz az eredmény, hogy a gyomorsavadban fog úszkálni a megrágott szendvicseddel együtt
7/12 anonim válasza:
azért megnézném Palm biológiatanárát, aki most forog a sírjában...
8/12 A kérdező kommentje:
de utána elszívok még egy cigit meg minden akkor gyorsabban jön ki mert a nikotin gyorsítja az emésztést!
2011. jún. 30. 09:37
9/12 A kérdező kommentje:
meg még egy energiaital is szóbajöhet ha anyu hoz nekem most
2011. jún. 30. 09:38
10/12 anonim válasza:
Igen, husikám, de fél óra alatt az üres gyomorból távozik a gyümölcs. Nem tíz percet írtam, drága, neked meg az alsós tanító nénid forog a sírjában, mert olvasni, azt nem tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!