Mindenkinek úgy van, hogy megszokja, mikor megy nagyvécére?
Figyelt kérdés
Mindennap ugyanakkor van?mert nekem már több éve mindig felkelés után, napközbe nem is tudok.2011. jún. 27. 16:01
1/4 anonim válasza:
Nekem reggel, felkelés után, majd délután munka után. De néha kimarad vagy többször van. Nagyon nem foglalkoztat. Ha kell megyek, ha nem, akkor nem ülök ott fél órát kaksira várva, csak mert akkor van az ideje megszokva. :)
2/4 anonim válasza:
Nekem is, csak nem minden nap, hanem, amikor nyugi van. Szal mostanság eléggé mesés - hol van, hol nincs. :(
De igen, míg feleennyi problémám sem volt, én is minden reggel mentem, csak aztán idegeskedés, folyamatosan fennálló stressz, kajagondok... ez betett neki. :(
3/4 anonim válasza:
Nekem nem. Nekem van hogy 1 hétig nem kell menni.Voltam már vele dokinál de nem tudott mit kezdeni velem...-_-
4/4 anonim válasza:
Nekem sem, bár az utóbbi időben, mióta átálltam kicsit rostosabb étkezésre, 1-3 naponta van, de nem mindig ugyanakkor. Én idegen helyeken tudok nehezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!