Miért csikar (minden evés után) a gyomrom, belei, ha nincs hasmenésem (már 5 napja)?
hétfőn megettem egy danone pudingot, utána fájt a hasam, hétfőn volt hasmenésem. Utána 1x sem vot, csak csikar. Minden evés, ivás után. Amikor elkezd emészteni a gyomrom... megnéztem a székletem és nem volt benne semmi rendellenes, normális, mitn szokott lenni.
Normaflore-t kezdtem el inni, talán ezzel kicsit jobb, de még mindig nagyon csikar, és váratlanul (gondolom amikor leér oda a kaja és emészt) elkezdi újból...
lázam, hőemelkedésem nincs.
ha pukizom akkor egyébként megkönnyebbül a gyomrom, vagy ha böfizek.
Kedves Kérdező !
Szerintem haggyd a Normaflore-t mert az arra való,hogy ha valamiért beteg vagy ne jöjjön vissza az étel belőled.Gondolom neked nem ez a bajod. :)
Ajánlom ne egyél sok zsíros,és nehéz ételt mert lehet,hogy bél gondjaid vannak vagy túl sok a gáz a beleidben.Ezért sok gyümölcsöt,zöldséget,háztartási kekszet kéne enned,megmég ami diétás.Nem kell túlzásba esni,ez nem fogyókúra.
11/Lány
Ha gondolod írj nyugodtan nekem : bucimaci0@freemail.hu
Ha hasmenésed volt, akkor jó a Normaflore, mert helyreállítja a bélflórád.
Viszont valószínű, hogy a táplálkozásod is szerepet játszik abban, hogy nem jön helyre a gyomrod.
Csak zöldséget eszel? Olaj, zsír semmi?
A szervezetnek mindenre szüksége van!
Egyél meg egy fél zsemlét legalább, lehet hogy segíteni fog.
A zöldségek puffasztanak, valószínű, hogy a kicsit kikészült emésztőrendszerednek ez nem jó.
szendvicset eszek, kenyérrel, de nem többször mint 1x. a pörköltet is megeszem. de kifejezetten utálom a zsíros olajos kajákat. hogy lehetne káros ha valaki sok zöldséget eszik???
és miért akkor fáj CSAK amikor eszek??? :(
és még a teától is fáj... viztől meg pláne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!