Cetirizin hexal 10mg tablettát szedek allergiára, tegnap bebasztam és bevettem belőle 10et mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Ezt komolyan kérdezem, orvoshoz nem akarok menni2011. jún. 24. 12:37
1/9 anonim válasza:
Ha eddig nem lett tőle semmi bajod, akkor úgy tűnik ezt "megúsztad", de a jövőben nem érdemes ezzel "játszadozni"!!! :( (kicsit sem ütött ki? 10 szem azért már elég nagy dózis - álmos sem vagy tőle?)
2/9 anonim válasza:
ha kijózanodtál, elolvasod a betegtájékoztatót (ha nincs meg, rákersel a neten), abban le van írva
3/9 A kérdező kommentje:
de most keletem és k.u.rva fáradt vagyok. de akk lehettek volna komolyabb következményei?
2011. jún. 24. 12:42
4/9 anonim válasza:
Lehettek volna - szerencséd, hogy ennyivel megúsztad!
5/9 A kérdező kommentje:
Akk jó hogy nem lett semmi bajom :DD az lényeg hogy a szemem be van dagadva?
2011. jún. 24. 12:54
6/9 anonim válasza:
A helyedben én azért mégis elmennék orvoshoz ha nem múlik a szem körüli dagadásod holnapra!
7/9 A kérdező kommentje:
És ezt így mondjam el, nem fogják azt hinni hogy idióta vagyok?
2011. jún. 24. 18:26
8/9 anonim válasza:
Igen, így mondd el! Semmi szégyellni való nincs ebben - biztosan megvolt az oka annak amiért ezt tetted! Az orvosnak nem az ítélkezés hanem a gyógyítás a dolga!
9/9 A kérdező kommentje:
Az volt az oka, h berúgtam és eszembe jutott hogy nem vettem be az allergira gyógyszeremet. és én idióta állat azt gondoltam, h héééj mi lenne ha bevennék egy egész dobozzal, nem tudom miért de ez volt. De már jobban vagyok a szemem se olyan csúnya, ha hétfőre nem múlik el elmegyek orvoshoz :))
2011. jún. 25. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!