Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hol kapható nem fémből készült...

Hol kapható nem fémből készült eszköz (pl. teatojás) tea készítéséhez?

Figyelt kérdés
A gyógynövényekből készült teákhoz javasolják, hogy ne használjunk fém eszközöket, ám csak fém teatojásokat találtam a boltokban. Van valakinek ötlete, milyen nem fém alternatívák vannak és hol lehet azokat megvásárolni?
2009. márc. 23. 13:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam, hogy közvetlenül a vízbe szórom a teát, hagyom kiázni, majd leszűröm egy külön pohárba. Műanyag teaszűrőt meg szerintem akármelyik boltban kapsz.
2009. márc. 23. 13:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi a KIKA-ban vettük,de több teaházban is láttam már,de Lehel piacon is vettem-csak nem tojás alakút,de olyat,ami nem fém,még nem láttam. Egyébként nem lesz a tea íze "fémes",vagy ilyesmi.
2009. márc. 23. 13:09
 3/5 anonim ***** válasza:
ikea, kika, tesco.
2009. márc. 23. 17:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen, mi is fém eszközöket használunk, csak több helyütt is olvastam, hogy gyógyteáknál ne... Úgy tűnik, marad a szűrő:)
2009. márc. 24. 10:30
 5/5 anonim válasza:
Nekem olyan bögrém van, amihez tartozik egy porcelác feső és egy porcelás szűrő is, ami pont beleillik a börgébe. Azt hiszem a Herbaházban lehet is ilyet kapni. A neten nézd meg hogy mi a pontos cím, ott vannak a Hungária körúton a Hős utcai megállójánál az 1-es villanyosnak.
2010. dec. 30. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!