Hogy hízhatnék a leggyorsabban?
Azért nem ilyen egyszerű a dolog. Ha szerencsétlenül akarsz kinézni, akkor tedd azt amit elöttem tanácsoltak.
De egyébként én ezt nem javaslom. mert így csak szar testösszetételed lesz.
sztem írd le azt is, hogy mi a célod. Aztán akkor tudunk segíteni.
Szóval ha jól értem, akkor az arányaidon akarsz javítani.
ha azt szeretnéd hogy a karod vastagabb legyen, akkor inkább súlyzóznod kellene, nempedig hízni, ugyanis ez egy irányított folyamat amit a hízásról nem lehet elmondani. A hízás egy genetikai program alapján dönti el hogy hova kerül a felesleg, így lehet hogy tovább rontanál az arányaidon. Tehát az úszógumid tovább nő míg a karodra egy centi zsír sem kerül fel, ha a genetikád így akarja..... ha a karodra edzel akkor meg tuti az fog vastagodni :D Szóval ne állj neki ész nélkül hízni mint egy sertés, mert csak ronta fogsz vele, nembeszélve az egészégeddel is játszol ilyenkor. Amúgy a kar vastagságát elsődlegesen a tricepsz határozza meg, nem a bicepsz. befeszített állapotban ezért tűnik izmosnak a kezed, mert akkor a bicepsz kerül előtérbe, ellazított állapotban egy jó izomtömegű tricepszel lesz szép vastag a karod.
KFC, McDonalts, Burger King. Mind-mind a te haverjaid, csak ne vidd túlzásba, mert az már nagyon káros is lehet az egészségedre :)
Én is így voltam, akartam kicsit hízni, 1 hétig minden nap elmentem a 'mekibe' ettem egy bigmac-et és így 1 hét alatt 4kgot híztam :D
Egy hétnél tovább semmiképpen se egyél ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!